Поради по догляду за швейною машиною

Поради по догляду за швейною машиною

Для того, щоб ваше швейне обладнання прослужило довго, якісно, ​​а ви не шарпали свої нерви в боротьбі з неслухняною технікою прочитайте, будь ласка, наші поради. Це не займе багато часу. Якщо після прочитання у вас залишилися питання, або вам щось не зрозуміло, чи ви не знайшли відповіді на свої питання, і в тому числі якщо ви доглядаєте собі нову техніку і хочете консультацію, але, раптом, вирішите робити замовлення не у нас-не страшно , напишіть нам своє питання, зателефонуйте, за телефонами вказаними на сайті-ми з радістю відповімо на будь-яке питання. Від асортименту товарів на сайті до порад щодо вибору або використанню техніки-не соромтеся. Ми більше 15 років займаємося швейної технікою, запчастинами, аксесуарами і фурнітурою, досвід, багаж знань-все до ваших послуг. У нашому магазині, що знаходиться в місті Запоріжжя, працює кваліфікований майстер, який із задоволенням дасть вам рада або спробує вилікувати вашу машину по фотографіями, телефонуйте, пишіть, а ми майстри підгодовуємо шоколадками і печивом, тому він у нас добрий і ласкавий. А якщо без жартів, ми вже професіонали своєї справи і нам приємно поділитися своїми знаннями. ТЕЛЕФОНУЙТЕ. ПИШІТЬ
1. Читайте інструкцію, ні, серйозно, інструкція повинна знаходитися під рукою кожен раз, як ви сідаєте за нею працювати, поруч з голками, нитками, шпульку і всім іншим. Слухайте продавця магазину, де ви її купували, майстра, якщо він вам її вже ремонтував, а якщо під рукою немає ні майстра, ні інструкції, а продавець вам такого не розповідав- пошукайте таку інформацію в терміновому порядку. І запам'ятайте.
2. Мастило. Змащувати машину, бажано, раз на півроку, але не рідше ніж раз на рік. Використовуйте машинне вазелінове очищене масло, або аналог, головне щоб не було домішок.
3. Профілактика. Якщо ви давно працюєте на машинці, або вона просто давно у вас, витратьте час, і, на жаль, гроші, але віднесіть її до хорошого майстра на профілактику. Там він вам скаже що, як і навіщо у вашій машині.
4. Економія не повинна бути економною. Цей принцип використовується по всіх усюдах, можете взагалі записати і носити в гаманці. Використовуйте якісні витратні матеріали, нитки, голки, шпульки та інше. Не використовуйте в роботі машині деталі не від неї, не підключайте "схожі" педалі, мотори, пластикові елементи та інше. Дорожче вийде.
5. Шум. Слухайте машину під час роботи і якщо шумовий фон змінюється значить щось пішло не так. Погнутий голка, розбита голкова пластина, неправильний підбір нитки і голки, важкий тип тканини-факторів багато, але ваш слух, та й ваш зір-ваші друзі. Використовуйте їх.
6. Вчіться. Немає межі досконалості, і чим більше ви вивчаєте, тим, здебільшого, ви розумієте що нічого і не знаєте. Це не погано. І не соромно. Це правильно. За попит грошей не беруть, а от за незнання якраз доведеться платити.
7. Час. Якщо у вас Побутова швейна машина-вона має ресурс Безперервною роботи. Це означає, що працювати на ній ви будете з перервою. Тому, якщо ви перевищуєте цей час, готуйтеся до походу до вусатого дядька з сердитим поглядом. Саме так на вас і подивиться майстер, коли ви принесете машину на ремонт.
8. Налаштування. Кожен вид операції має певний баланс співвідношення налаштувань машинки, тому, уточніть, чи може ваша машина робити все те, що ви від неї хочете. А для цього читайте вище, від інструкції до попиту.
9. І ... приготуйтеся. Рано чи пізно в машині щось вийде з ладу. Конструкція машини розроблена інженерами так, що напруга розподіляється на менш міцні, але і менш дорогі деталі, тому, краще вже вийде з ладу голкова пластина, ніж згорить мотор або полетить вся конструкція цілком. Прийміть цей факт і враховуйте, коли вибираєте машину. Якщо у вашому населеному пункті або взагалі в країні немає запасних деталей для фірми-виробника швейної техніки, вам її не починаєш навіть майстер-золоті руки. Автомобілісти вам це підтвердять.
Довгого життя вашої техніці, міцних вам нервів, успішної реалізації ваших задумів і всього найкращого, від адміністрації інтернет-магазину "ШТіФ".

Категорії

Информация